انواع نوشیدنی گرم و طرز تهیه آنها – کجارو

این نوشیدنی اهمیت طعمی شیرین و سبک، مزه زنجبیل و عطر و بوی دارچین و هل، عمده از قهوه به چای شباهت دارد. و در نهایت کار در صورتی که نیز ذائقه تون شیرین میباشد من به جهت ملازمت و همراهی نبات رو سفارش میکنم. در صورتی که از رفتن به جاهای شلوغ هراس نداشته و دوست دارید هیجان مردمان را در چهرهشان به خوبی بازدید نمایید این گذر یک عدد از بهترین گزینههای به جهت همین گزینه به شمار میرود. 2. اذن دهید مخلوط فوق به مدت ۳ دقیقه بجوشد، بعد چای کیسهای را به آن بیش تر کنید. علاوه بر همین تحقیقات علمی آخر نشان داده اند که ترکیبات موجود در چای می تواند در کمتر خطر ابتلا به بیماری های مزمن مثل سرطان، چاقی، دیابت و بیماری های قلبی نقش داشته باشد. آیتم های زیادی برای مالامال کردن وجود دارد: گوشت، لوبیا، پنیر، سبزیجات، میوه ها. مخلوط سیب و دارچین مدام طعم دیدنی و لطف داشته وخواص متعددی دارااست البته شاید همین نوشیدنی رو کمتر به شکل داغ امتحان کرده باشید. یاپینگاچوس(Llapingachos)- سیب زمینی سرخ کرده. امپاناداس(Empanadas) – سرخ شده یا این که کیک های پخته شدهاز جانب خمیر نازک، شکلی شبیه به نوشیدنی coco کوفته ها دارد. مثلا من خودم یوکا را از ریشه در آوردم و روی یک رنده پهناور مالیدم و خمیر را قالب زدم و بر روی آتش سرخ کردم. نان یوکا(Pan de yuca) – کیک هایی که از گیاه ریشه ای که در جنگل رشد می کند تهیه می شود. طعم نان به طور کامل ملایم است، اما با روح پخته شده است. آن‌ها قبل از غذای حساس سرو می شوند که اغلب حیاتی آبگوشت ادغام می شوند. پیش غذای کلیدی اغلب فارغ از پیشنهاد سرو می شود، به خصوص در رستوران های بی آلایش روستا. فضای سبز غذاهای ملی را تعیین می کند: ماهی در ساحل خورده می شود، گوشت – در کوه ها. این قهوه را در قهوه ساز فراهم کنید.