در اینجا چگونگی پخت برنج بدون از دست دادن مواد مغذی و از بین بردن آرسنیک آورده شده است

سبک ، سالم و خوشمزه ، برنج یکی از محبوب ترین غذاهای اصلی در سراسر جهان است و ترکیب غنی از مواد معدنی آن را به یکی از مواد غذایی سالم تبدیل کرده است. اما ، آیا می دانید برنج حاوی مواد شیمیایی مضر است؟ این تنها دلیلی است که چرا برنج قبل از بسته بندی از چندین لایه فیلتراسیون عبور می کند.

ممکن است پختن برنج یکی از ساده ترین کارها به نظر برسد ، اما در مورد مواد شیمیایی مضر مانند آرسنیک و وجود عوامل بیماری زا موجود در آن چه می توان گفت؟ خوب ، طبق تحقیقات اخیر انجام شده توسط دانشگاه شفیلد ، پخت و پز برنج با انجام چند مرحله ساده می تواند میزان خوب عناصر ریز مغذی را حفظ کند و می تواند آثار آرسنیک را در برنج از بین ببرد.