طرز تهیه پودر رسام و سامبار در منزل

وقتی نوبت به غذاهای لذیذ هند جنوبی مانند idli ، dosa ، vada و uttapam می رسد ، هیچ ظرفی بدون یک کاسه پر از لوله کشی گرم سمبهر کامل نمی شود. Rasam نیز در ایالات جنوبی به طور گسترده ای خورده می شود و به خوبی با برنج جفت می شود. Sambhar و Rasam ممکن است غذای اصلی هند جنوبی باشد اما این غذاها طعم های منحصر به فرد خود را فقط از ماسالاها می گیرند. اکثر خانوارهای هند جنوبی ماسالاهای خود را خرد می کنند و این باعث می شود تا کاری طعم دارتر شود. اگر شما هم علاقه مند به تهیه sambhar یا rasam در خانه هستید ، مطمئن شوید که این دستورالعمل های آسان ماسالا را در خانه امتحان کرده اید.