قرمز در مقابل سیب سبز: کدام یک سالم تر است؟

بین محتوای تغذیه ای بین هر دو نوع سیب تفاوت های جزئی وجود دارد. سیب سبز در مقایسه با نمونه مشابه خود ، منبع بهتری از ویتامین A ، ویتامین B ، ویتامین C ، ویتامین E و ویتامین K است. علاوه بر این ، حاوی آهن ، پتاسیم و پروتئین بیشتری نسبت به سیب قرمز است. طبق برخی مطالعات ، سیب سبز می تواند برای افرادی که قصد ریختن کیلو دارند بهتر باشد. اگر می خواهید میزان مصرف کلی قند خود را کاهش دهید ، بهتر است به سیب های سبز بروید. از طرف دیگر ، سیب قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است و خوشمزه تر است.