میوه خشک را کجا نگهداری کنیم؟

سوای آن که به رنگ، عطر و طعم آن ها خدشه ای وارد شود. در همین دستگاه ، بوسیله دمنده دمای گزینه نیاز جهت خشک شدن وارد سیستم شده و دارای مدت دوران فراوان کوتاهتری در درمقابل سیستم سنتی محصولات خشک شده در اختیار شما قرار می گیرید گردش هوا سبب بیرون شدن رطوبت از مواد خوراکی و در سرانجام خشک شدن آن ها می شود . بخار دادن باعث محافظت رنگ میوه می شه ولی احتمال دارد طعم و بافت میوه ی خشک رو یه خرده تغییر تحول بده. کشمش رایج ترین دسته میوه خشک هست و پس از آن خرما ، آلو خشک ، انجیر و زردآلو قرار دارد. از آنجایی که همین مملکت گنجایش زیادی به جهت انواع میوه ها داراست و همچنین به ادله نزدیک بودن از هزینه ی حمل و نقل کمتری برخوردار میباشد باعث شده که سود حاصل از صادرات میوه خشک به کویت بسیار فراوان باشد. چرا که مهم صرفه جویی که در وقت می کند شما در کوتاه ترین زمان، هزینه آن را فراموش می کنید. این دستگاه، میوه و سبزیجات را در کوتاه ترین زمان خشک می کند. میوه خشک همینطور مبداء مهربانی برای بسیاری از ترکیبات گیاهی از پاراگراف آنتی اکسیدان های قدرتمند است . راستش سرانجام فعالیت در فر به لطف میوه خشک کن درنمی آید! امروزه تغذیه رده مهربانی در میان مردمان پیدا کرده. میوه خشک یا چیپس میوه یک عدد از تنقلات و خوراکی های سالم بشمار می رود که از گذشته به طور سنتی ایجاد شده هست و محبوبیت زیادی داشته و امروزه هم حساس وجود انواع دستگاه میوه خشک کن، چیپس های میوه متنوعی در بازار وجود دارد. المنت حرارتی گرما ایجاد می نماید و فن گرمای تولیدشده را داخل دستگاه به گردش درمی آورد. میوه خشک سرعت و امکان بالایی در جذب رطوبت گوشه و کنار دارااست و میتواند هدف هجوم حشرات قرار گرفته یا این که کپک بزند، بدین ترتیب باید در جای خشک و خنک اساسی رطوبت نسبی ذیل و به دور از گرما محافظت شود. همگی ما می دانیم که میوه ها یکی از خوراکی های سلامت سبد غذایی ما محسوب می شوند. چنانچه چاق هستید، باز نیز به قند و کالری و ویتامینهای میوه خشک ترکیب نیاز دارید؛ پس به کار گیری آن را در امر غذایی میوه خشک موز خود قرار دهید. در واقع المنت موجود در دستگاه موجب می شود میوه ها به آرامی خشک شوند. شاید به جهت بسیاری از خانواده ها خرید میوه های خشک شده بصرفه نباشد ولی حیاتی خرید دستگاه خشک کن خانگی، به راحتی اهمیت خشک کردن گونه های میوه های داخل سردخانه می توانند چیپس میوه را تنظیم کنند. شربت قند در صورتی که غلیظ باشد سرعت خشک شدن میوه را تسریع میدهد و برای میوههایی نظیر سیب، زردالو، انجیر، هلو، گلابی و آلو کاربرد دارد، اما سبب ارتقا میزان قند متاع میشود. اصلی دقت به اینکه در سرمای زمستان رغبت به مصرف تنقلات ارتقا مییابد، خوب تر است میوه را به صورت خانگی خشک و جایگزین تنقلات بیارزش صنعتی کنید. همین فرمان منجر می شود که احتمال رشد قارچ و وجود اشکال میکروب ها و یا کپک ها در میوه به صفر برسد. میان وعده به خصوص به جهت کودکان در هم اکنون رشد و همچنین ورزشکاران با ویژه ای دارد. ولی خشک کن ها با از در میان بردن آب در میان بافتی خوراکی ها مانع رشد عامل ها موذی و درنتیجه افزایش ماندگاری مواد غذایی تا ماه ها یا حتی سال ها می شوند. که در همین شکل ماندگاری مواد غذایی ارتقا پیدا میکند. یکی از از راههای افزایش ماندگاری میوهها خشک کردن آنهاست، اما باید اعتنا نماییم همین محصولات نیز در صورتی که درست محافظت نشوند، ماندگاری پایینی دارند و علاوه بر چسبندهشدن، ممکن هست میوهها عطر و طعم طبیعی خود را از دست بدهند یا این که مبتلا تغییر‌و تحول رنگ شوند. باتوجه به نوع خشکبار همین محصولات تا حدود قریه ماه قابلیت مراقبت دارند. ظروف شیشهای و پلاستیکی بهداشتی و کیسه مورد قابل قبولی به جهت نگهداری میوه خشک هستند. میوه های خشک می بایست در بسته بندی های تمیز، خشک و غیر قابل رخنه در برابر رطوبت و حشرات نگهداری بشن. چرا نمی قدرت به جای میوه خشک کن از فر به کارگیری کرد؟ وقتی نیز که دما از حد ضروری بالاتر باشد، مواد غذایی به جای خشک شدن می پزند و درنتیجه بخش قابل توجهی از طعم و مواد مغذی شان از دست می رود. میوهها نباید کمتر یا این که عمده از حد حتمی خشک شوند و وقتی که میوه حدود ۲۰ % رطوبت داشته باشد، روزگار خشک شدن میوه به انتها رسیده است. در شیوه خانگی در مقایسه اصلی روش صنعتی اغلب از افزودنی خاصی به جهت پیشگیری از بروز واکنش قهوهای شدن میوه به کار گیری نمیشود. سوالی کلیشه ای و مهمی در همین فی مابین وجود داراست که چرا باید دستگاه خشک کن خانگی را بخرید؟ روش کار همین دستگاه به همین رخ است که المنت های تعبیه شده در آن به وسیله نیروی برق داغ می شوند و بعد این گرما به وسیله فن به تمام نصیب های دستگاه منتقل می شود. تا زمانی که میوه حیاتی گرما و حرارت باشد نباید بسته بندی شود.