هند قابل ذوب فرهنگ ها ، سنت ها ، اعمال ، قومیت ها و هویت های مختلف است. به دلیل چنین تنوعی در کشور ، شیوه های غذایی شبه قاره نیز متنوع و جذاب است. آنچه در یک منطقه خورده می شود ممکن است برای منطقه دیگری بیگانه باشد. از طرف دیگر ، آنچه ممکن است بومی یک مکان خاص جغرافیایی تلقی شود ، ممکن است کاملاً غیرمنتظره در مکان دیگری ظاهر شود. همه این پیچیدگی ها باعث می شود صحنه غذاهای هند بسیار جذاب و جذاب باشد.
در ایالت بنگال غربی ، شهر کوچک دارجیلینگ واقع شده است. یک مکان بسیار محبوب در هند ، دارجلینگ در هیمالیای کوچک واقع شده است. به دلیل صنعت چای ، دیدگاه های آن به کانگچن جونگا مشهور است و به دلیل غذاهای پر از آب دهی ، پناهگاهی برای غذایان محسوب می شود. به دلیل دارجیلینگ یک فضای چند فرهنگی ، غذای محلی و قومی موجود نیز بسیار متنوع است. در اینجا نگاهی به برخی از ظروف آب دهان دارجیلینگ می اندازیم.