وقتی صحبت از نگهداری باقی مانده برنج می شود، مردم اغلب فکر می کنند که ممکن است توسط میکروارگانیسم هایی مانند قارچ ها و باکتری ها آلوده شود. از این رو، بهترین راه برای نگهداری باقی مانده برنج، بسته بندی آن در ظروف در بسته است. همچنین دقت کنید که ظرف در یخچال باشد و در دمای اتاق قرار نگیرد. برنج باقیمانده، پس از اینکه به خوبی ذخیره شود، می تواند تا 2 تا 3 روز دوام بیاورد و باید در همان دما، بدون گرم کردن مجدد سرو شود. (تصویر: istock)
برای دستور العمل های خوشمزه، ویدیوها و اخبار هیجان انگیز غذایی، در خبرنامه های روزانه و هفتگی رایگان ما مشترک شوید.
را