آیا باقی مانده برنج سالم تر از برنج تازه پخته شده است؟

وقتی صحبت از نگهداری باقی مانده برنج می شود، مردم اغلب فکر می کنند که ممکن است توسط میکروارگانیسم هایی مانند قارچ ها و باکتری ها آلوده شود. از این رو، بهترین راه برای نگهداری باقی مانده برنج، بسته بندی آن در ظروف در بسته است. همچنین دقت کنید که ظرف در یخچال باشد و در دمای اتاق قرار نگیرد. برنج باقیمانده، پس از اینکه به خوبی ذخیره شود، می تواند تا 2 تا 3 روز دوام بیاورد و باید در همان دما، بدون گرم کردن مجدد سرو شود. (تصویر: istock)

برای دستور العمل های خوشمزه، ویدیوها و اخبار هیجان انگیز غذایی، در خبرنامه های روزانه و هفتگی رایگان ما مشترک شوید.

را