آیا باید خیار را قبل از خوردن پوست کند؟

سالاد: خیار جزء لاینفک سالاد هندی است. تصور هر سالادی بدون تکه های سبزی آبرسان غیرممکن است.

همانطور که هست: خیار را اغلب فقط برش داده و پوست می کنند و به عنوان میان وعده با نمک و فلفل می خورند.

Raita: Keerey ka Raita یکی از محبوب ترین غذاهای شمال هند است. خیار رنده شده را با کشک، ادویه و فلفل سبز مخلوط کرده و سرو می کنند.

کاری خیار: یک غذای محبوب در جنوب هند است که از پختن خیار با ادویه تهیه می شود.

خنک کننده خیار: نوشیدنی بسیار با طراوت و آبرسانی است که با افزودن شکر، نمک و ادویه به آب خیار تازه فشرده شده درست می شود.