اینگونه است که روزه به دستیابی به روده و ذهن سالم تر کمک می کند

روزه یک ماهه رمضان رو به پایان است. کسانی که از این روزه سخت پیروی می کنند از طلوع تا غروب آفتاب از غذا و آب و هر نوشیدنی دیگری پرهیز می کنند. و هر روز عصر با غذاهای سبک اما مقوی مانند خرما، میوه و شربت افطار می کنند. در واقع، هند خانه انواع غذاها و شیوه های جذاب روزه دار است که گواهی بر پیوند عمیق بین غذا و تندرستی است. به عنوان مثال، در حیدرآباد، حلیم (خورشی پر کالری ساخته شده از گوشت، عدس و گندم) یک غذای محبوب برای افطار روزه روزانه در ماه رمضان است، در حالی که در تامیل نادو و کرالا، این غذای مغذی و شفابخش نومبو کانجی است. خورش تهیه شده با سبزیجات و گوشت) که پس از یک روز روزه داری با ذوق و سپاس مصرف می شود. در گجرات، غذاهای پرانرژی ساخته شده با سیب زمینی، ساگو، سینگهارا و بادام زمینی در طول 9 روز روزه ناوراتری همراه با غذاهای سبک تر اما مغذی مانند یام رایتا و جامون رایتا مصرف می شود.
در آیورودا نوشته شده است – “langhanamparamamaushadham” یا “روزه بهترین دارو است”. بیایید درک کنیم که چگونه روزه می تواند به ما کمک کند با سلامتی و شادی بیشتری زندگی کنیم. (تصویر: istock)