بادام خام در مقابل بادام خیس خورده: چه چیزی بهتر است و چرا؟

علاوه بر این که از مواد مغذی پر شده و بهتر از بادام خام است ، در اینجا برخی دیگر از فواید خوردن بادام خیس خورده وجود دارد.

– برای هضم غذا بسیار مفید است.

– این یک میان وعده سالم است و به کاهش موثر وزن کمک می کند.

– کلسترول بد خون را کاهش می دهد و قلب شما را سالم نگه می دارد.

– ویتامین E موجود در بادام ، آن را منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها می کند که از پیری و التهاب جلوگیری می کند.

– بادام خیسانده حاوی ویتامین B17 است که در مورد بیماران سرطانی معجزه می کند.