برای این خطرات سلامتی، از انبه های رسیده شیمیایی خودداری کنید

انبه های رسیده به طور طبیعی به این معنی است که تا زمانی که به طور کامل برسند روی درختان می مانند و سپس از درخت کنده می شوند و خورده می شوند.

در غیر این صورت، انبه زمانی که خام است از درختان کنده می شود و با مواد شیمیایی تغذیه می شود تا زود برسد.

انبه های طبیعی برای رسیدن به سختی های طبیعت مانند آب و هوا، پرندگان و سایر عناصر روبرو هستند. آنها به اندازه آنهایی که از نظر شیمیایی رسیده اند که خیلی زود از طبیعت دور می شوند جذاب به نظر نمی رسند.

انبه طبیعی دارای عطر و طعم خاصی است که از درخت به دست می آید. انبه های رسیده مصنوعی طعم تند دارند که بیشتر به دلیل مواد شیمیایی است.

میوه ها را زمانی که در فصل نیستند نخرید. از خرید میوه ها در زمانی که قبل از فصل یا خیلی دیرتر پس از پایان فصل در دسترس هستند، خودداری کنید. خرید مواد غذایی را در فصل اوج ترجیح دهید.

راآیا هندوانه شما بی خطر است؟ متجاوزان موجود در آن ممکن است به شما آسیب برسانندرا