برنج قهوه ای ، قرمز ، سیاه و سفید: تفاوت ها و فواید آن را بدانید

برنج سیاه قرن ها با هم بخشی از غذاهای چینی بوده است و فقط مخصوص سلطنتی بود. این نوع که با نام برنج ممنوع نیز شناخته می شود ، فواید خاص خود را دارد. این ماده غنی از فیبر ، آنتی اکسیدان ، مواد مغذی گیاهی ، مواد شیمیایی شیمیایی ، ویتامین E ، پروتئین ، آهن است و همچنین گفته می شود که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. این رنگ سیاه جت است و معمولاً پس از پخته شدن به رنگ ارغوانی در می آید. یک وعده برنج سیاه فقط حدود 160 کالری دارد که آن را به گزینه ای بسیار سالم برای برنج معمولی تبدیل می کند.