برای تهیه شیره بورانش بدون قند در منزل، گل های بورانش را بشویید و در آب خیس کنید.
بعد ظرفی بردارید و آن را پر از آب کنید و اجازه دهید آب گرم شود، گل های بورانش را به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط بپزید تا رنگ آب به رنگ صورتی در بیاید.
به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط به نصف کاهش یابد و مخلوط را صاف کنید. بگذارید خنک شود و مقدار کمی از این مخلوط را در لیوان بریزید و آب سرد شده را اضافه کنید و آن را با شکر/عسل/استویا مخلوط کنید.
اسکواش
برای تهیه کدو حلوایی بورانش در خانه، مخلوط گل بورانش کم شده را با شربت شکر مخلوط کنید و اجازه دهید کدو حلوایی خنک شود، با آب سرد مخلوط کنید و هر زمان که خواستید میل کنید. این را در یخچال نگهداری کنید.