کوفتهها، یک شگفتی آشپزی که در فرهنگهای مختلف یافت میشود، تاریخچهای غنی از هزاران سال پیش دارد. آنها که از چین سرچشمه می گیرند، در سراسر آسیا، اروپا و حتی قاره آمریکا تکامل یافته و متنوع شده اند. کوفته ها معمولاً از یک خمیر نازک بسته بندی می شوند که انواع مواد پرکننده مانند سبزیجات، گوشت یا ترکیبی از هر دو را در بر می گیرد. این مواد پرکننده را میتوان با گیاهان، ادویهها و سسها چاشنی کرد تا طعم آنها بهتر شود. کوفته ها اغلب آب پز، بخارپز، سرخ شده در ماهیتابه یا سرخ می شوند که در نتیجه طیف متنوعی از بافت ها و طعم ها ایجاد می شود.
- دسامبر 2023
- نوامبر 2023
- سپتامبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020