این دستور العمل های تابستانی سالم را امتحان کنید:
پفک پخته پوریال هویج
برای پوریال
150 گرم هویج
1 قاشق غذاخوری مونگ دال
اوراد دال 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری نارگیل (تازه، رنده شده)
1 قاشق چایخوری دانه خردل
2 عدد فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری دانه زیره
1 قاشق چایخوری دانه زردچوبه
5-10 برگ کاری
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
برای خمیر
● آرد گندم سیاه – 250 گرم
● روغن زیتون – 30 میلی لیتر
● آب – 100-120 میلی لیتر
● نمک – 1 قاشق چایخوری
روش
هویج ها را خرد کنید و مونگ دال و اوراد دال را خیس کنید.
مقداری روغن را در تابه گرم کنید و دانه های خردل و دال خیس شده را به آن اضافه کنید.
دال را هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود.
برگ کاری، هویج خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.
آب اضافه کن.
در ظرف را بپوشانید و بپزید تا تمام آب آن تبخیر شود.
نارگیل رنده شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای خمیر، روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا خمیر نیمه نرمی به دست آید.
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیر را گرد کنید و به شکل گوجیه 6 اینچی در آورید.
پوریال را به آن اضافه کنید.
روی آن را به آرامی با روغن زیتون بمالید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید. برای افطار با چاتنی هویج سرو کنید.
سالسای مانگو
این سالسا انبه با انبه شیرین و رسیده، پیاز قرمز، هالاپینو، گشنیز و لیمو ترش درست می شود. طعم شیرین و تند فوقالعادهای دارد که به خوبی با غذای مورد علاقهتان، ناچو، کاسه غذا یا چیپس تورتیلا کار میکند!
عناصر
1 انبه – پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
¼ فنجان پیاز ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری هالاپینو یا فلفل سبز ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
شکر به مزه
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
روش
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
قبل از سرو در یخچال بگذارید. (اختیاری)
بانتا سودا شیکانجی
عناصر:
3 شاخه نعنا
4 لیمو
2 قاشق غذاخوری عسل
آب ساده برای مخلوط کردن
آب گازدار
روش
در یک کاسه، آب ساده، عسل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا برگ های نعناع را مخلوط کرده و به کاسه اضافه کنید.
لیموها را فشار دهید
محتویات را در یک لیوان بلند بریزید، آن را با آب گازدار پر کنید
با برگ نعنا تزیین کنید و لذت ببرید.