زودپز چیست و چگونه از آن استفاده کنیم

شما به راحتی می توانید غذاهای مبتنی بر گوشت تهیه کنید که دارای مرغ ، گوشت بره ، گوشت خوک ، ماهی آزاد و بسیاری دیگر هستند. وقتی نوبت غذاهای گیاهی است ، می توانید لوبیا ، حبوبات ، کاری ، سبزیجات و حتی سوپ بپزید.

اطمینان حاصل کنید که سبزیجات را تکه نگه دارید ، تا شکل آنها حفظ شود. هنگام تهیه هر ظرفی در زودپز ، همیشه 1/3 آب کمتر از حد معمول استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که برنج ، ماکارونی ، مواد لبنی و سایر سبزیجات ظریف را در زود پز قرار ندهید ، زیرا این مواد به سرعت پخته می شوند و ممکن است به زودی له شوند. افزودن محصولات لبنی می تواند منجر به خمیر کشیدن شود. اگر یک غذای مبتنی بر محصولات لبنی است ، مطمئن شوید که فقط در 30-40 دقیقه گذشته آن را اضافه کرده اید.