بین محتوای تغذیه ای بین هر دو نوع سیب تفاوت های جزئی وجود دارد. سیب سبز در مقایسه با نمونه مشابه خود ، منبع بهتری از ویتامین A ، ویتامین B ، ویتامین C ، ویتامین E و ویتامین K است. علاوه بر این ، حاوی آهن ، پتاسیم و پروتئین بیشتری نسبت به سیب قرمز است. طبق برخی مطالعات ، سیب سبز می تواند برای افرادی که قصد ریختن کیلو دارند بهتر باشد. اگر می خواهید میزان مصرف کلی قند خود را کاهش دهید ، بهتر است به سیب های سبز بروید. از طرف دیگر ، سیب قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است و خوشمزه تر است.
- دسامبر 2023
- نوامبر 2023
- سپتامبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020