مطالعه جدید نشان می‌دهد که این دو عادت غذایی بیشتر باعث ایجاد دیابت در سراسر جهان می‌شوند

این مطالعه نشان داد که مصرف بیش از حد برنج و گندم تصفیه شده، گوشت های فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده، نوشیدنی های شیرین شده با شکر، سیب زمینی و آب میوه در 60 درصد موارد دیابت نقش دارند.

مصرف ناکافی غلات کامل، ماست، میوه‌ها، سبزیجات غیر نشاسته‌ای، آجیل و دانه‌ها پشت 39.2 درصد موارد دیابت بود.

11 عامل رژیم غذایی که توسط این مطالعه فهرست شده است عبارتند از:

مصرف ناکافی غلات کامل

مصرف بیش از حد غلات تصفیه شده

مصرف بیش از حد گوشت های فرآوری شده

مصرف بیش از حد گوشت قرمز فرآوری نشده

مصرف ناکافی ماست

مصرف بیش از حد نوشیدنی های شیرین شده با شکر

مصرف بیش از حد سیب زمینی

مصرف ناکافی میوه

مصرف ناکافی آجیل و دانه ها

مصرف ناکافی سبزیجات غیر نشاسته ای

مصرف بیش از حد آب میوه