نکاتی برای درست کردن Aam ka Achaar و مراحل دقیق ساخت آن در خانه

برای تهیه Aam Ka Achaar در خانه، حدود 1 کیلوگرم انبه را به خوبی بشویید و قبل از برش آن ها را با یک پارچه تمیز خشک کنید. انبه ها را به قطعات کوچک و به اندازه لقمه خرد کنید و دانه ها را دور بریزید. در یک کاسه 1 قاشق غذاخوری دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، دانه رازیانه، دانه سیاهدانه، پودر فلفل قرمز و پودر زردچوبه را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک و کمی روغن با هم مخلوط کنید. انبه های خرد شده را به مخلوط ادویه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود 1 فنجان روغن خردل را در تابه گرم کنید تا به نقطه دود برسد. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس روغن را روی مخلوط انبه و ادویه بریزید و خوب مخلوط کنید. ترشی را به یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک با درب محکم منتقل کنید. آن را حدود 1-2 هفته در نور خورشید نگه دارید تا طعم عالی در آچار ایجاد شود.