وقتی صحبت از خیار می شود، خیار انگلیسی بهترین در نظر گرفته می شود. به این دلیل است که آنها سالم و مغذی هستند و کالری کمی دارند. خیار انگلیسی دارای محتوای آب بالایی است که آن را به یک غذای آبرسان عالی تبدیل می کند. آنها منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند. خیار انگلیسی دارای پوست نازک و خوراکی و دانه های ریز است که یکی از دلایل اصلی آسان خوردن و هضم بودن آن است. از سالاد گرفته تا اسموتی، می توان از آنها در انواع غذاها استفاده کرد. خوردن خیار انگلیسی می تواند به هضم سالم کمک کند، فواید آنتی اکسیدانی داشته باشد و به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد و التهاب کمک کند. با این حال، دیده شده است که هر زمان که به بازار سبزی می رسیم، این گونه خیارها همیشه در پلاستیک پیچیده می شوند. در حالی که برخی افراد ممکن است این بسته بندی را غیرضروری یا بیهوده بدانند، دلایل متعددی وجود دارد که خیارهای انگلیسی در پلاستیک پیچیده شده اند. در اینجا تعداد کمی از آنها هستند. (تصاویر با احترام: iStock)
- دسامبر 2023
- نوامبر 2023
- سپتامبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020