همانطور که همه ما می دانیم برنج سفید به دلیل فرآوری سطح بالا ، رنگ خود را دریافت می کند. چندین مرحله تصفیه را طی می کند ، که نه تنها رنگ آنها را از بین می برد بلکه برخی مواد مغذی ضروری را نیز از بین می برد.
برنج قهوه ای اساساً شکل ظاهری برنج سفید قبل از تصفیه است. این نسخه بدون پردازش برنج سفید است و در مقایسه با برنج سفید دارای آنتی اکسیدان ، ویتامین های گروه B ، مواد معدنی ، چربی و فیبر است.
در حالی که برنج سفید مملو از کربوهیدرات است ، برنج قهوه ای شاخص گلیسمی پایینی دارد که آن را به گزینه ای ایده آل برای بیماران دیابتی تبدیل می کند.