عناصر:
450 گرم رشته فرنگی تازه یا خشک Jajangmyeon
200 گرم مرغ/گوشت بدون استخوان
1 پیاز، ریز خرد شده
کدو سبز 1 عدد ریز خرد شده
1 عدد سیب زمینی، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1/2 فنجان رب لوبیا سیاه (چونجانگ)
1 قاشق غذاخوری شکر
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
1 لیوان آب
نمک و فلفل برای چشیدن
روش
برای تهیه این غذا رشته جاجنگمیون را در آب جوشیده با کمی نمک به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از اتمام، آبکش کنید و کنار بگذارید. در یک ووک یا تابه بزرگ، روغن نباتی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت مرغ/گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود. پیاز، کدو سبز و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در یک کاسه کوچک، رب لوبیا سیاه، شکر، نشاسته ذرت و آب را مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. سپس مخلوط رب لوبیا سیاه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. در آخر با نمک و فلفل مزه دار کنید. نودل جاجنگمیون را در بشقاب ها سرو کنید و سس را با قاشق روی رشته ها بریزید. برای تزیین این رشته ها می توانید از برش های خیار نیز استفاده کنید.