خوب، با کمال تعجب، دلایلی وجود دارد که میتوان برای توضیح نام این دال جمع آوری کرد. اولین دلیل این است که شباهت ظاهری زیادی به تخم مرغ های آب پز دارد. وقتی پخته می شود، کل ماسوردال شکل خود را مانند تخم مرغ حفظ می کند و بافتی مخملی ایجاد می کند. رنگ تیره عدس، متضاد با پسزمینه کاری خامهای، شباهت عجیبی به زرده تخممرغ ایجاد میکند که با سفیده آن احاطه شده است. این ارتباط بصری احتمالاً الهام بخش نام مستعار بازیگوش و محبت آمیز است که در طول نسل ها دوام آورده است.
تعبیر دیگری ریشه در ایده جایگزینی تخم مرغ با ماسوردال کامل به عنوان یک جایگزین گیاهی در غذاهای خاص دارد. در کشوری که گیاهخواری رایج است، آشپزها اغلب به دنبال راههای ابتکاری برای تکرار بافت و طعم غذاهای غیر گیاهی هستند. کل این ماسوردال، با طعم خاکی غنی و بافت سفت، به خوبی به تقلید قوام و ظاهر تخم مرغ در دستور العمل های گیاهی کمک می کند. این سازگاری منجر به ارتباط با عدس همه کاره و نام مستعار محبوبی شد که تطبیق پذیری آنها را جشن می گیرد.