چگونه پاپ کورن فروشگاهی در خانه درست کنیم

برای شروع ، یک ظرف ته عمیق بردارید و مطمئن شوید که تمیز و کاملاً خشک است.

سپس تابه را روی شعله متوسط ​​قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر یا روغن نارگیل به آن اضافه کنید. برای بررسی گرم شدن روغن ، 3 هسته ذرت اضافه کنید. منتظر بمانید تا پف کند.

هنگامی که هسته ها ظاهر شدند ، شعله را خاموش کرده و ½ فنجان هسته ذرت اضافه کنید. آن را بپوشانید و در حالی که ظرف را با درپوش پوشانده اید ، آن را خوب پرتاب کنید.

سپس تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار داده و با دقت به آن براق بدهید و هنگامی که پاپ کورن شروع به بیرون آمدن کرد ، اجازه دهید تا بخار آزاد شود. در آخر ، یک ادویه ، نمک یا طعم دهنده به آن اضافه کنید و ذرت بو داده آماده است!