دستور العمل های تابستانی منحصر به فرد که نباید آنها را از دست بدهید

فصل تابستان نیاز به غذاهای لذیذ دارد. اما اکثر دستور العمل ها به اندازه کافی سالم نیستند و می توانند منجر به افزایش وزن شوند. ما فهرستی از دستور العمل ها را تهیه کرده ایم تا به شما کمک کنیم از تابستان بدون شمارش کالری لذت ببرید. این دستور العمل ها از Jyoti و Neetika Ligga، سازندگان Moj، الهام گرفته شده است، که این تنقلات شگفت انگیز سالم را درست کرده اند که مورد علاقه بچه ها نیز هست.

این دستور العمل های تابستانی سالم را امتحان کنید:

پفک پخته پوریال هویج

ine - 2023-04-15T214634.609


برای پوریال
150 گرم هویج
1 قاشق غذاخوری مونگ دال
اوراد دال 1 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری نارگیل (تازه، رنده شده)
1 قاشق چایخوری دانه خردل
2 عدد فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری دانه زیره
1 قاشق چایخوری دانه زردچوبه
5-10 برگ کاری
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
برای خمیر
● آرد گندم سیاه – 250 گرم
● روغن زیتون – 30 میلی لیتر
● آب – 100-120 میلی لیتر
● نمک – 1 قاشق چایخوری

روش

هویج ها را خرد کنید و مونگ دال و اوراد دال را خیس کنید.
مقداری روغن را در تابه گرم کنید و دانه های خردل و دال خیس شده را به آن اضافه کنید.
دال را هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود.
برگ کاری، هویج خرد شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.
آب اضافه کن.
در ظرف را بپوشانید و بپزید تا تمام آب آن تبخیر شود.
نارگیل رنده شده را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای خمیر، روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا خمیر نیمه نرمی به دست آید.
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. خمیر را گرد کنید و به شکل گوجیه 6 اینچی در آورید.
پوریال را به آن اضافه کنید.
روی آن را به آرامی با روغن زیتون بمالید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید. برای افطار با چاتنی هویج سرو کنید.

سالسای مانگو
این سالسا انبه با انبه شیرین و رسیده، پیاز قرمز، هالاپینو، گشنیز و لیمو ترش درست می شود. طعم شیرین و تند فوق‌العاده‌ای دارد که به خوبی با غذای مورد علاقه‌تان، ناچو، کاسه غذا یا چیپس تورتیلا کار می‌کند!

ine - 2023-04-15T214612.216

عناصر
1 انبه – پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
¼ فنجان پیاز ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری هالاپینو یا فلفل سبز ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
شکر به مزه
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

روش
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
قبل از سرو در یخچال بگذارید. (اختیاری)

بانتا سودا شیکانجی

ine - 2023-04-15T214540.217

عناصر:

3 شاخه نعنا
4 لیمو
2 قاشق غذاخوری عسل
آب ساده برای مخلوط کردن
آب گازدار

روش

در یک کاسه، آب ساده، عسل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا برگ های نعناع را مخلوط کرده و به کاسه اضافه کنید.
لیموها را فشار دهید
محتویات را در یک لیوان بلند بریزید، آن را با آب گازدار پر کنید
با برگ نعنا تزیین کنید و لذت ببرید.