مواد خشک (آرد نخودچی، بیکینگ پودر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه) را باید در یک کاسه با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا خمیر اصلی درست شود.
با مقداری آب و سس سویا، اسفناج و قارچ های خود را در تابه ای روی حرارت متوسط تفت دهید. در حالی که املت ها را آماده می کنید، اجازه دهید در مدت ده دقیقه به تدریج حجم آن ها کوچک شود.
تهیه مناسب این املت ها مانند پنکیک معمولی به حرارت و نچسب نیاز دارد.
تابه نچسب را با یک لایه نازک روغن نباتی پر کنید، آن را گرم کنید، نیمی از خمیر را در آن بریزید و آن را به صورت دایره نازک پخش کنید. این طرف را به مدت تقریباً 3 دقیقه یا تا زمانی که روی آن خوب پخته شده باشد، تفت دهید. بعد از برگرداندن سه دقیقه دیگر در طرف مقابل بپزید.
مقدار کمی روغن نباتی را در تابه نچسب بریزید و آن را گرم کنید و نیمی از خمیر را داخل آن بریزید و آن را به صورت دایره نازک پخش کنید. در این سمت، حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که روی آن خوب پخته شود، تفت دهید. بعد از چرخاندن، سه دقیقه دیگر در طرف مقابل به پخت ادامه دهید.
این صافی را سرخ کنید، پنیر بادام هندی، قارچ تفت داده شده، اسفناج پژمرده و یک یا دو شاخه جعفری تازه را به قسمت بالایی اضافه کنید و از وسط تا کنید.