یک تصور غلط رایج وجود دارد که قسمت زرد تخم مرغ مملو از چربی های ناسالم است ، از این رو اکثر افراد معمولاً آن را از رژیم غذایی خود دور می کنند. زرده واقعاً سرشار از کلسترول است ، اما این میزان کلسترول را به روشی که چربی های ترانس و چربی اشباع انجام می دهد ، باد نمی کند. علاوه بر این ، این ماده دارای مواد مغذی سالم مانند ویتامین B2 ، B12 و D و مواد معدنی مانند فولات ، فسفر ، سلنیوم ، کلسیم و روی است. دور انداختن قسمت زرد ، شما را از این همه ریز مغذی ها محروم می کند.
- دسامبر 2023
- نوامبر 2023
- سپتامبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020