5 روش سالم و خوشمزه برای درست کردن ایدلی و فواید آنها

طرز تهیه: 1 فنجان ارزن دم روباهی را بشویید. یک کاسه بردارید، ارزن ها را اضافه کنید، آب را اضافه کنید. در ظرفی دیگر، 1 و نیم فنجان اوراد دال (تقسیم شده و از انواع سفید) را بشویید، یک قاشق چایخوری دانه شنبلیله اضافه کنید. این دو را یک شب به مدت نه ساعت خیس کنید.

آب اضافی را دور بریزید. ابتدا اوراد دال و شنبلیله را با استفاده از آب کم آسیاب کنید تا خمیر صافی به دست آید. در یک ظرف بزرگ بریزید. کنار بگذارید. در مرحله بعد، ارزن دم روباهی را به صورت خمیر صافی خرد کنید. حالا این دو خمیر را با هم مخلوط کنید، نمک را به مزه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.

حداقل به مدت شش ساعت یک شب بگذارید. تخمیر انجام می شود. قالب های بخارپز را با روغن چرب کرده و خمیر را داخل آن ها بریزید و به مدت 12 دقیقه بخارپز کنید.

فواید: این ادلیس های سالم با داشتن آهن، پتاسیم، کلسیم و فیبر، به ویژه برای بیماران دیابتی مفید هستند، زیرا عنصر کربوهیدرات بالا – برنج – با ارزن های بدون گلوتن جایگزین می شود.

دستور تهیه توسط: GLN Murthy – مدیر ارشد تولید، iD Fresh Food